Portofoliu web design

Agenție web design

Site-ul dvs. este o vitrină pentru întreaga lume.

Sky Web este o agenție de web design și marketing digital din orașul Bistrița. Ne asigurăm că este de ultimă generație și construim credibilitatea afacerii dvs. în timp. Modelele noastre personalizate se vor potrivi nevoilor și obiectivelor dumneavoastră specifice ca afacere. Site-ul dvs. web va fi construit cu cod curat și va fi receptiv pe toate dispozitivele, inclusiv desktop, mobil și tabletă. Am avut privilegiul de a lucra cu startup-uri, persoane fizice, întreprinderi mici, organizații non-profit și organizații în creștere. Drept urmare, am lucrat cu companii din industrii precum imobiliare, film, modă, alimentație și software.

financial consultancy
see more
Industrial climbing
see more
Industrial climbing
see more
Bakery products
see more

Testimonials

Echipa SKY WEB era exact ceea ce avea nevoie ALPINBIST. Propunerea și prezentarea profesională au condus la proiecte grozave. Prima și a doua schiță au fost în termen sau înainte de termen. Furnizarea unui site web bine conceput, cu găzduire/asistență este un rezultat fantastic, dar și lucrul cu oameni cu adevărat grozavi este un bonus suplimentar. Recomand cu căldură să lucrezi cu echipa lor.

ALPINBIST

Firma alpinism utilitar
Să lucrez cu echipa SKY WEB a fost o plăcere absolută. Au fost foarte organizați și au respectat toate termenele. Expertiza lor a ajutat cu adevărat la creșterea esteticii generale și a ușurinței navigării. Întreaga noastră organizație a fost atât de încântată de noul site web îmbunătățit. Recomand cu căldură să lucrezi cu SKY WEB Team, o echipă grozavă de profesioniști adevărați”

SUCCES CONSULT

Firmă
Cu SKY WEB a fost minunat de lucrat! Am cumpărat o afacere și a trebuit să o rebrandăm rapid, care includea un site web complet nou. Eram pe o cronologie strictă, dar nu am vrut să sacrificăm timpul pentru calitate. Din fericire pentru noi, l-am găsit pe Lazăr și ne-au oferit site-ul web de calitate pe care îl căutam și s-au respectat calendarul convenit! Au fost extrem de receptivi, dornici să primească feedback și au oferit muncă de calitate. Sunt designeri experimentati și au făcut ca proiectul nostru să prindă viață. Le-aș recomanda cu căldură și cu siguranță voi lucra din nou cu ei în viitor!”

SPIDER ALPIN

Company
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy