MARKETING DIGITAL

O agenție de marketing digital pentru companiile care doresc performanță online

Marketingul digital nu este doar o opțiune. Este o necesitate.

În zilele noastre, o companie nu poate supraviețui fără a utiliza tactici de marketing digital. Lumea este online și trebuie să o accepți pentru a obține rezultatele pe care le urmărești. Planul nostru pentru tine este unul ușor de urmat: descoperi exact unde „trăiește digital” clientul tău cheie și ce îl inspiră să facă anumite acțiuni (cum ar fi cumpărarea unui serviciu). De acolo, elaborăm un plan digital all-inclusive care va capta atenția celor pe care îi urmărești și îi va transforma în clienți repetați.

Echipa noastră de profesioniști vine cu o soluție de marketing master full-stack care cuprinde fiecare etapă a procesului de vânzare. Mai întâi elaborăm strategia, o prezentăm clientului și apoi ne asigurăm că tot ceea ce promitem se va realiza. Singura ta treabă este să stai pe spate și să privești cum se întâmplă.

Etapa 1 : Studiu & Strategie

01.

Contact

Etapa 2 : Testare & implementare

02.

Contact

Etapa 3 : Focus & Scalare

03.

Contact

Etapa 4 : Analiza datelor

04.

Contact
LĂSAȚI-NE NE CONSTRUIM MOTORUL DVS. DE MARKETING DIGITAL !

Beneficiile cu SKY WEB ca echipă de succes pentru marketing digital

Se întâmplă prea des. Sunteți preocupat de creșterea vertiginoasă a afacerii dvs., încât uitați adesea că eforturile de marketing sunt la fel de importante pentru această creștere. Pentru a combate acest lucru, am construit o echipă de marketing digital care poate interveni într-o clipă și vă poate oferi tot sprijinul de marketing digital din lume. Consideră-ne echipa ta de marketing internă, deoarece acesta este rolul pe care îl vom ocupă. Suntem aici să ajutăm. Ne folosim abilitățile noastre la maximum, astfel încât să aveți mai mult timp dedicat altor aspecte ale afacerii.

CREAREA COȚINUTULUI

Creeăm conținut extrem de valoros pentru publicul dvs. pentru a câștiga clienți noi.

BRANDING DESIGN
Creați o imagine de marcă de care sunteți mândru să o arătați lumii și care este unică pentru afacerea dvs.
PPC

Începeți să obțineți rezultate imediat și accelerați-vă vânzările cu campaniile noastre PPC.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Interacționează cu publicul tău cu postări garantate pentru a crește vânzările.

CONVERSIE OPTIMIZATĂ

Folosim datele pentru a optimiza paginile de destinație și anunțurile pentru a vă asigura că atrageți clienții.

COPYWRITING

Vă asigurați că textele dvs. este clare și concise, deoarece cuvintele vând produse și servicii.

Parteneri SKY WEB

Testimoniale

Echipa SKY WEB era exact ceea ce avea nevoie ALPINBIST. Propunerea și prezentarea profesională au condus la proiecte grozave. Prima și a doua schiță au fost în termen sau înainte de termen. Furnizarea unui site web bine conceput, cu găzduire/asistență este un rezultat fantastic, dar și lucrul cu oameni cu adevărat grozavi este un bonus suplimentar. Recomand cu căldură să lucrezi cu echipa lor.

ALPINBIST

Firmă
„Să lucrez cu echipa SKY WEB a fost o plăcere absolută. Au fost foarte organizați și au respectat toate termenele. Expertiza lor a ajutat cu adevărat la creșterea esteticii generale și a ușurinței navigării. Întreaga noastră organizație a fost atât de încântată de noul site web îmbunătățit. Recomand cu căldură să lucrezi cu SKY WEB Team, o echipă grozavă de profesioniști adevărați”

SUCCES CONSULT

Firma
„ Cu SKY WEB a fost minunat de lucrat! Am cumpărat o afacere și a trebuit să o rebrandăm rapid, care includea un site web complet nou. Eram pe o cronologie strictă, dar nu am vrut să sacrificăm timpul pentru calitate. Din fericire pentru noi, l-am găsit pe Lazăr și ne-au oferit site-ul web de calitate pe care îl căutam și s-au respectat calendarul convenit! Au fost extrem de receptivi, dornici să primească feedback și au oferit muncă de calitate. Sunt designeri puternici și au făcut ca proiectul nostru să prindă viață. Le-aș recomanda cu căldură și cu siguranță voi lucra din nou cu ei în viitor!”

SPIDER ALPIN

Firma
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy